Tips från en Småbarnsmorsa

Vi som har småbarn blir ofta ena jäklar på att effektivisera och prioritera men också på att hitta billiga saker och bra affärer mm. Därför kommer en del av mina bästa tips för ett enklare och billigare liv att återkomma på Torsdagar.

Idag vill jag tipsa om att man kan spara pengar.


Hemma hos oss läser vi mycket serier. Peter läser Ernie, Pondus och Larson. Vi läser båda Elvis och Knasen samt 91:an och Lilla Fridolf. Dessutom läser Lucas Bamse och Kalle Anka. Nio tidningar.

Köper man varje nummer av alla de tidningarna (vilket vi iofs inte gör) så kostar det en del. Att spara in på den kostnaden är lätt. Prenumerera! Så gott som alla tidningar finns på Tidningskungen.se och det är enligt min erfarenhet det lättaste och billigaste stället att vända sig till för en prenumeration.
PLUS att du slipper hålla reda på vilken tidning som är ny och inte, och får den direkt hem istället för att åka och köpa varje nummer. Perfekt!!

(Och nej, det är inte så många vuxenpoäng på oss när det kommer till den litterära biten kanske, haha. Fast vi läser mycket böcker också, även om det inte framgår just HÄR.. :D )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0