Gomorron!

Tim gjorde något ovanligt. Han vaknade före 08.30. Ja det är sant, det är ovanligt för att vara honom. Han har fått mammas slappisgener, hehe. Me like! Men idag var det 06.00 som var morgon för honom, troligen för att blöjan var rätt så full. Men nu sover han i sin pappas säng igen.

Själv funderar jag på förvaring och inredning.

Minst en hög Billyhylla till vardagsrummet.. Och en väggbilly till hallen så att man kan sätta laddare och liknande någonstans. Förvaring är nyckeln till mindre stress, är min erfarenhet :o)
  • Var ska vi sätta upp alla verktyg och lådan med lådor med spikar, krokar, skruvar osv i? Troligen i groventrén men det är inget som är jättegivet...
  • Hur ska vi möblera vardagsrummet för att få det mysigt? Just nu är det lite provisoriskt. Vi skulle behöva en till bokhylla (Billy) och en del småfix som t ex att fönsterlampor och BLOMMOR kommer in och även en till taklampa. Just nu finns bara ett ganska trist ljus från en plafond.
  • Vi måste hitta en plafond eller liknande till trappan. Det är lite för mörkt utan att ha ljuset tänt, men det är ändå för ljust att tända taklampan i hallen uppe. I-landsproblem :p
  • Var ska vi samla våra "vi köper massor för det är så jäkla billigt"-inköp? Funderar på att avvara hallgarderoben till detta, får se hur det blir. Det bör vara någorlunda centralt i alla fall, eftersom att det rör sig om allt ifrån disktrasor till tvättmedel och glödlampor eller pasta som ska samlas på ett och samma ställe...
Det är en del som skulle behöva handlas, men samtidigt så är det ju ingen panik.. Bara att det skulle vara skönt att bli färdig snart! En sak som påverkar takten är ju att hantverkarna springer om varandra här just nu. Vi får se hur länge de ska hålla på med det.. En del saker har ju klarats av åtminstone. Hoppas få trådbackar till garderoberna idag så jag kan packa upp kläder och sånt så det kommer ur vägen och blir lite mer ordning.

Nååååjaaa. Nu ska jag spela Farm Frenzy. Bara för att! (Bilder nedan, länken går till Zylom där det finns att ladda ner gratis, bland många hundra andra spel. Alla barnvänliga!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0