Mysmorgon

Lucas hade feber inatt och låg på soffan till omkring fem, då jag fick leda in honom på sitt rum. Då hade han kollat på Snövit och Bolt hela natten i princip.

Efter ett par matningar av Tim så vaknade jag av att det luktade kräks. Tim hade spytt ner hela sig och hela sitt lilla "bo" som han sover i. Vad härligt!! (Han har en kattsäng som säng eftersom det skyddar mot oss vuxna, han sover i mitten hos oss eftersom vi helt enkelt inte har plats för någon spjälsäng i den här lägenheten.)


För att illustrera lite, såhär ser det ut. Den röda saken är kattsängen, den blå är en hundsäng. Zita vaktar alltid där Tim ligger, det är hennes bebis! Eller så har hon kommit på vad det EGENTLIGEN är han sover i. Hon får ärva den när han vuxit ur den ;o)

Det var bara att tvätta hela honom och "boet" åkte in i tvättmaskinen. Tur att vi har två, en kattsäng som han ligger i, och en hundsäng som vi lägger kattsängen i för att få lite marginal när han blir lite större.
(Köpte båda på IKEA, allt måste inte vara svindyrt!)

Nu har hunden fått kissa, Lucas spelar Mario Kart på Wii:n med Peter som ringde in sitt livs första vård av barn idag, och tvättmaskinen snurrar på. När jag kvicknat till så ska vi splitta på oss lite, jag och Tim ska handla och Lucas och Peter ska dammsuga och fixa golven sen ska vi också försöka plocka lite och göra fint, imorgon kommer Tims farfar hit för första gången. Det kan ju inte se HUR risigt ut som helst då!

Och på söndag är det Lucas farmor och fastrar som kommer. Tajming. Varför ska man alltid bli sjuk när man ska få besök för?!

Nåja. Det löser sig säkert. Det kan nog bli en hyfsad fredag om jag bara kommer igång!


Vad är era fredagsplaner?

Kommentarer
Postat av: Daniel

Bara att tvätta å se gla ut! ;)) Kissor gör ju som dom vill!

2009-11-20 @ 11:18:47
URL: http://danielfagerhoolm.webblogg.se/
Postat av: Marielle

hihi guud vad sött!! =D

2009-11-20 @ 13:02:06
URL: http://mariellep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0