Min första tävling!

Jag känner mig generös, så i väntan på att få en bättre pagerank och därmed kanske någon som sponsrar en tävling ibland, så bjuder jag själv på en liten grej som ni kan tävla om. En almanacka till barnen.
Det är något som ibland har kommit till nytta här hemma, när man lovar barnet något och det måste vänta ett antal dagar, men är lite för litet för att greppa det där med veckor och dagar. Då har vi kryssat dagar i almanackan och med almanackorna som man kan vinna här blir det ÄNNU tydligare, eftersom man då får dra bort dagens datum och ser att det blir närmare målet varje dag!

Såhär ser almanackorna ut:För att tävla, gör såhär:

  • Lägg in en länk till min blogg, Http://tremoten.blogg.se på din egen blogg.
  • Kommentera här och lämna din adress, din mailadress och ditt namn, samt en motivering till varför du vill vinna.
  • Skriver du ett inlägg om tävlingen på din blogg och lägger upp bilden här ovan samt den här texten, så får du två lotter istället för en.
Har du ingen blogg, så kan du tyvärr inte delta i just den här tävlingen då den inte är sponsrad. I kommande sponsrade tävlingar kommer det att finnas alternativ som t ex att anmäla sig till sponsorns nyhetsbrev o dyl.

Jag hoppas att någon vill vara med!

Kommentarer
Postat av: rebecca

Jag ska vara med, fixar om en stund ett fint inlägg. :)Jag vill passa på att nämna att jag har precis startat igång en jultävling i samarbete med O-Råsa i min blogg, kom och var med vetja. :)http://geshiia.blogg.se/2009/november/jultavling-1.html

2009-11-19 @ 23:37:53
URL: http://geshiia@live.se
Postat av: rebecca

Sådär.. nu är det klart! jag har lagt till dig på min vanliga blogg, tävlingen har jag lagt upp i min tävlingsblogg. :)Varför just jag ska vinna är för att jag tyckte dessa almenackor va söta och för att jag vet att min yngsta grabb skulle älska att få dra bort en lapp varje dag. :)http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/november/512-almenacka.html

2009-11-19 @ 23:54:26
URL: http://geshiia@live.se
Postat av: Hanna

sv: Haha X'D Trappincidenten.. Hm.. jag har en tendens att klanta mig ganska rejält du X'D Och ja lyckades ramla i trappan när jag gick UPPFÖR :P Jajjamen. inte så kul för de som inte vet hur jag BRUKAR vara ^^Vad det gäller fonten så vet ja inte riktigt vad den heter. Men ska kolla upp det! :D kommer inte ihåg namnet! :)Oh man tackar! :D

2009-11-20 @ 00:04:39
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej

Jag vill gärna vara med och tävla. Skulle vilja ge min 4-årige son en almanacka eftersom han alltid frågar vilken dag det är och hur många dagar det är kvar till lördag (lördagsgodis), då kan han ju se själv =)

2009-11-20 @ 21:38:52
URL: http://hannamattisson.blogspot.com
Postat av: Shannara

Nu har jag fixat upp bild å så på min blogg. =)Skulle vara perfekt för mej med en almanacka till kidsen så att de själv kan hålla reda på vilken dag det är!Ha det gott!

2009-11-22 @ 10:52:55
URL: http://shannaraskaos.blogspot.com
Postat av: rebecca

ett tips är ju att be de tävlingsbloggarna jag gav dig länkarna till att de ska lägga upp din tävling på deras tävlingsblogg, antingen vara med eller bara tipsa andra. :)

2009-11-22 @ 14:11:12
URL: http://geshiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0