Jag vet, jag borde..

Jo, jag kanske borde svara på de som varit gulliga och kommenterat idag *tack alla, jag är jätteglad* men jag är helt slut och vill sova lite mer inatt än jag fick igår natt.

Imorgon måste jag ju trava iväg med Lucas till dagis på förmiddagen, vilket betyder att jag måste kliva upp hyfsat..
Alltså, jag återkommer imorgon med svar till er. Plus min egen lilla variant av min utmaning. För den har ni väl inte glömt?

Nattinatti, tack för idag!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej Jessica, tack för kommentaren på min blogg:)

Du har helt rätt, att blogga och aldrig få några kommentarer är ju helt klart deprimerande. Efter att ha läst dina inlägg förstår jag att du också brukade sälja i en scrapbooking shop förut. (jag sålde på twolittlepixels.com förut) Förstår precis vad du menar när det gäller att tappa lusten i Photoshop, jag tror man kan bli lite utbränd helt enkelt, när man säljer förväntas man producera nya fräscha saker i rasande tempo och konkurrensen har blivit stenhård på sistone. Nya designers hoppar upp hela tiden. Det tar bort det lustfyllda i processen.

Bästa sättet att få besökare om man har freebies är ju att hamna på Ikea Goddess lista förstås, men inte alltid så enkelt. Å andra sidan, för egen del skulle jag hellre umgås med andra SVENSKA digiscrappare men vi verkar vara väldigt få. Jag lovar att hålla koll på din blogg och lämna kommentarer, kanske vore scrap utmaningar, layout skisser och liknande kul och skulle ge lite fart på scrappandet?

Kram, Angelica:)

2009-11-16 @ 12:13:55
URL: http://angelicasdigiscrap.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0