Publikfriare?

Hehe, jag har läst lite kritik som jag fått på Familjelivs tråd om bloggbedömning. Förut så var det "fel" på färgen och det kan jag köpa eftersom alla har olika färgsmak. Dessutom hade jag en fuktansvärt lång lista med länkar och inlägg på högersidan, vilken störde rätt ordentligt, även jag retade mig på det ;o)
Nu har jag lånat och modifierat en design från Tescho, och den har inga sidomenyer alls, något som jag själv kan sakna. Men jag valde att ta den och göra om så gott jag kunde för att åtminstone förbereda för att lägga in minst en sidomeny, jag saknar nämligen att ha en räknare,en FAST bloglovin-knapp och även några av mina egna favoritinlägg tänkte jag lägga där. (Jag vill egentligen inte ha en bloglovinknapp i varje inlägg, men det var det alternativ jag kunde göra just nu utan att ha en sidomeny)

Vad gäller namnet på bloggen så är det mer ett skämt än något annat, och meningen är INTE att provocera!
Det är så att jag och Peter är väldigt inne på att kompromissa när vi inte är överens om saker. Men ibland funkar det inte ändå, och då skulle ju omröstning kunna vara ett alternativ, men tyvärr godkänner inte jag det eftersom det blir just tre killar mot en tjej..


Räknar man med Nemo så är de faktiskt FYRA killar mot mig.. ;o)

Designen är alltså inte riktigt klar, men den funkar bättre än den föregående åtminstone.

Nu går bedömningen mer in på själva inläggen, vilket är skoj. Förut har många mest bedömt utseendet, med rätta, eftersom det trots allt är vad man möter när bloggen öppnas som ger ett bestående intryck.
Inläggen verkar vara okej säger de flesta hittills, och att jag lägger ner lite tid på mina egentagna foton och lägger in ram och ofta text, verkar uppskattat. Det är skoj att höra att det uppskattas, jag tycker själv att det är roligare att läsa en blogg med bilder som "fått lite kärlek" och det är största anledningen till att jag gör det jag gör med korten.

Vad gäller hur jag skriver, så jo, det kan uppfattas som lite "publikfrieri", men jag känner att jag inte kan skriva så mycket personliga inlägg för just nu består mitt liv mest av att sova, äta och ta hand om Tim.
Jag kan skriva ett generellt inlägg för hur min vardag ser ut just nu, men inspirerande är det sista det är, haha.

(Ska nog banne mig göra det, väldigt generellt, men ändå lite skoj kanske ;) så blir det lite mer personligt!)
Dessutom så känner jag att jag vill varva mycket, eftersom jag själv tycker att det kan vara rätt jobbigt att man "fastnar" i ett visst ämne, trots allt så är ju människor ganska mångsidiga, och då känns det inte så kul att alltid skriva om blöjbyten och vagnpromenader, även om det råkar tillhöra vardagen.

Självklart kan man skriva om det med, men jag roas själv av bloggar som skriver om många olika saker; humor, scrapbooking, inredning och barn samt bloggdesign är några av de ämnen jag gillar mest. Och kanske är det därför som jag skriver om såna saker?!
Slutligen kan jag väl tillägga att jag faktiskt inte skriver "för publiken" när jag skriver om mer allmänna saker, jag försöker att alltid lägga in min egen värdering eller åsikt, och på det sättet göra inlägget till ett mer personligt sådant. Jag skulle aldrig skriva om något som jag inte själv är intresserad av.
Däremot kanske jag ska skriva lite mer om mitt förflutna, det finns säkert ett och annat korn som kan vara skoj att läsa även om det är passé idag..

Jag tackar för kritiken, och hoppas att få mer av den varan. Jag vill ju ha fler läsare med tiden, det är världens kick att komma in och hitta ett gäng kommentarer, så det är klart att jag vill ha fler av både läsare och kommentarer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0