På hemmaplan

Äntligen hemma igen. På gott och ont, för nu måste vi börja packa. Ordentligt. Vi bestämde oss ju för att vi skulle skjuta packandet framåt till förmån för en lugn jul. Nu har julen klarats av, och vi ska försöka röja och packa ner det som är i alla möbler (böcker, filmer, prydnader o tidningar mm) som vi kör iväg till lägenheten samma dag som vi får nyckeln. Inte imorgon men nästa måndag. Känns ju helt galet att det är så kort tid kvar. Men kul, så klart.
Vad som inte är så skoj är att packa.. var kommer alla saker ifrån egentligen?! Vi rensade ju när vi flyttade ifrån Västerås, och det var inte många månader sedan!!
Nåja, det är alltid bra att rensa lite och med Fly Lady ska det nog gå bra. En kvart av fokuserat rensande/plockande/röjande och en kvart fritid, och sen om igen.. då är det lite lättare. När man ser ett mål. Om en kvart får jag kolla på datorn en stund. Om en kvart får jag äta mitt godis, och så vidare.

Hur gör ni när ni rensar inför en flytt, gör ni det ALLS, eller lägger ni bara ner allt i kartongen och låter det hänga med gång på gång?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0