Mjölbaggar, blä!

Vi har konstaterat att det är nog bra att vi ska flytta, för mjölbaggarna som vi trodde att vi fått bort hade kommit tillbaka, så allting, till och med oöppnade förpackningar har vi fått titta igenom. Därför tog det mycket längre tid att träla igenom skafferiet än det var tänkt. Men det är klart nu, och tre påsar fick vi slänga. Fulla med diverse gamla cornflakespaket, angripet mjöl, torra kex, riskakor från helvetet (såg gröna ut, men det var nog någon krydda) och lite gammalt jordnötssmör mm.

Oerhört vad man samlar på sig utan att märka det. Vi hade TRE paket med PÄRLSOCKER. Och hur ofta bakar vi bullar? Ehh, det har hittills aldrig hänt på nästan tre år. Ambitioner har uppenbarligen funnits men inte mer.

Nu har vi fått stöka om lite i schemat, så klockan två är det dags för tvätten att hängas och ny maskin att tvättas, medan jag bäddar rent i sängar och plockar ur väskor och grejar med lite sånt. Nästa kvart igen så blir det disk och torka bänkar för Peter och själv hugger jag tag i att decluttra städskåpet. Kan behövas, tro mig...

Kommentarer
Postat av: Gun

Äckligt med mjölbaggar! Skönt att ni flyttar ifrån dem nu då.

2009-12-28 @ 14:43:36
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0